Företagsevent ”Skapa”

”Skapa" är ett event med många möjligheter för: Teambulding inom tex företag, happenings, kickoffer, födelsedagar, möhippor, svensexor…
Eventen går att anpassa utifrån grupp och sammanhang.

Vi anordar:

Kreativa, utvecklande & färgrika kurser som ökar välmåendet på alla plan.
Allt från en enkel prova på skissteknikens grunder till akvarellmåleriets fantastiska uttryckssätt under en dag. Hel/halvdagar, helger eller varför inte återkommande tillfällen med specialteman.

Varför ”Skapa”:

Att ta hand om den enskilda människan i en lugn och kreativ miljö ökar prestationsförmågan och självkänslan, stressen minskar när skapandet tar över. Grupper stärker sina band och sammanhållningen infinner sig. Personalutvecklingen är ett faktum. Det berikar även andra områden i livet.
Att skapa en egen tavla med hjälp av färg och vatten, att släppa taget för en stund ökar välbefinnandet och självkänslan i både kropp och själ. Prova på!

Skapaevents:MÅLSÄTTNING:

På ett lekande, avslappnande sätt lär du känna din egen och andras skaparförmåga inom gruppen. Öka kreativiteten och välmåendet samt minska stressen.

Priser:

Kontakta oss för offert efter era önskemål.

Lokal:

Vi befinner oss i Kungsängen, 3 mil norr om Stockholm.
Det går även att ordna så att vi kommer till er.
Resekostnad tillkommer.
Catering går att ordna.

För ytterligare information och begäran av offert maila till info@hkreation.se
Vi ses!
/H

pedagogisk bakgrund:

Helena Åkerlund är en konstnär i akvarell och akrylmåleri med mycket god och lång erfarenhet gällande undervisning av både barn och vuxna.
Har bland annat undervisat som bildlärare till och från i skolan sedan 1999, och nu som konstpedagog på ABF sedan 2007.

Startade och driver Konstskola för Barn i Kungsängen sedan 2007. Håller akvarellkurser, decoupage- och smyckekurser samt återanvändningskurser för vuxna med "ekotänk" sedan 2008.

Magin i Helenas sätt att undervisa ligger i att hitta var och ens egen kreativa ådra och på kort tid utveckla det unika i varje människas sätt att uttrycka sitt skapande.
Som företag gynnar detta i sin tur gruppen, arbetsteamet och naturligtvis individen i sig! Välmåendet infinner sig och ger ringar på vattnet!

Bredden i skapandet är allt ifrån akvarellmåleri till att återanvända egna gamla smycken,
eller på ett miljömässigt sätt ”göra om” t.ex. gamla krukor eller brickor med hjälp av
den gamla tekniken decoupage.

”Att skapa med händerna och fantasin är något av det bästa som finns!”

H kreation - det skapande företaget